Privatlivspolitik

Virksomhederne i Webasto-gruppen respekterer dit privatliv og tager beskyttelsen af personoplysninger meget alvorligt. Vi vil, at du ved, hvornår vi gemmer hvilke personoplysninger og hvordan vi behandler dem. Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger, som sikrer, at databeskyttelsesreglerne overholdes.

Anonym dataindsamling

Du kan generelt altid besøge de ikke personaliserede hjemmesider fra Webasto-gruppen (www.webasto.com, www.webasto-group.com, www.webasto-comfort.com und www.webasto-career.com) uden at meddele os, hvem du er. Når du besøger vores hjemmesider, protokolleres IP-adresse, browsertype og styresystem af din aktuelt anvendte computer, den hjemmeside, du kommer fra, dato, klokkeslæt og de sider, du besøger. Disse oplysninger vil ikke kunne føres tilbage til dig, og det skal de heller ikke. Disse oplysninger analyseres til statistiske formål. Den enkelte bruger forbliver anonym.

Personoplysninger

Personoplysninger er alle data, der kan identificere dig personligt. Herunder oplysninger som dit navn, din adresse, postadresse, telefonnummer. Oplysninger, som ikke direkte kan føres tilbage til din fysiske identitet (som f.eks. hvor længe du er på siden eller antallet af brugere på siden), er ikke omfattet heraf. Personoplysninger indsamles kun af virksomhederne i Webasto-gruppen, når du frivilligt meddeler dem, f.eks. ved at udfylde en tilmeldingsblanket, ved registrering til personaliserede tjenester eller hvis du sender en stillingsansøgning. De i blanketten indtastede oplysninger opbevares kun til følgende formål:

  • gennemførelse af din tilbudsforespørgsel hos Webasto
  • tilmelding til nyhedsbrev og tilsendelse af nyhedsbrev
  • videregivelse af dine data i forbindelse med en stillingsansøgning til den relevante personaleafdeling
  • analyse af anonymiserede brugerdata for at udvide og forbedre vores hjemmeside.

Videregivelse af personoplysninger til tredjemand

Vi tager forbehold for at videregive dine data til andre virksomheder i Webasto-gruppen, vores forhandlere og servicepartnere, for at kunne yde en optimal service for dig. Hvis du via vores hjemmeside https://www.webasto-comfort.com anmoder om et tilbud fra en forhandler, sender vi de personoplysninger, som du har oplyst, videre til denne forhandler.

I forbindelse med en berettiget anmodning om indsigt i eller sletning af personoplysninger, kan Webasto selvfølgelig gerne understøtte dig ved at vi desuden sender din anmodning på dine vegne videre til servicepartneren.

En videregivelse til andre tredjemænd er udelukket, med mindre du udtrykkelig har givet dit samtykke hertil.

Opbevaringstid

Personoplysninger, som er blevet meddelt os via vores hjemmeside, opbevares kun så længe, indtil det formål, hvortil de er blevet meddelt, er opfyldt. Såfremt der skal tages hensyn til handels- og skatteretlige opbevaringstider, kan opbevaringstiden for bestemte data være op til 10 år.

Dine rettigheder

Du har følgende rettigheder mht. behandlingen af dine personoplysninger:

  • indsigtsret i dine opbevarede personoplysninger;
  • ret på berigtigelse;
  • ret på sletning;
  • ret til at gøre indsigelse;
  • ret til begrænsning af behandlingen;
  • ret til dataportabilitet.

Du kan på ethvert tidspunkt trække dit samtykke til behandling af dine personoplysninger tilbage.

Du har ret til at indgive en klage til den kompetente tilsynsmyndighed.

Hvis du ikke længere er indforstået med opbevaringen af dine personoplysninger eller de er blevet urigtige, vil vi efter tilsvarende instruks sørge for at slette, berigtige eller blokere dine data iht. loven. Hvis du ønsker det, får du gratis indsigt i alle personoplysninger, som vi har opbevaret om dig. Ved spørgsmål om indsamling, behandling eller brug af dine personoplysninger, til indsigt, berigtigelse, blokering eller sletning af data samt til udøvelse af yderligere rettigheder, henvend dig til Webasto-gruppens databeskyttelsesrådgiver (dataprotection@webasto.com) eller skriftligt til den pågældende virksomhed inden for Webasto-gruppen.

Brugen af "cookies"

Vi bruger "cookies" på vores sider. En cookie er en lille datafil, som kan lægges på din computer. Denne datafil oprettes af den webserver, hvormed du via din browser (f.eks. Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox) har etableret en forbindelse, og sendes så til dig. Ved hjælp af cookies kan du genkendes af den besøgte hjemmeside, når du vender tilbage, uden at du endnu engang skal indtaste data, du allerede har indtastet. De fleste browsere er aktuelt indstillet således, at de automatisk accepterer cookies. Du kan dog indstille din browser således, at den afviser cookies eller viser dem, så du kan give dit samtykke til at de lægges på din computer. Oplysninger hertil finder du i din browsers hjælpefunktioner. Desuden kan du også til enhver tid slette cookies på dit system (f.eks. i Windows Internet Explorer).

Yderligere oplysninger om brugen af ​​cookies på hjemmesiden findes her.

Links til andre hjemmesider

Vores online-tilbud indeholder links til andre hjemmesider. Vi har ingen indflydelse på, at deres ejere overholder databeskyttelsesreglerne. Derfor bør du kontrollere de herpå tilbudte databeskyttelsesregler særskilt. Vi har heller ingen indflydelse på, at indholdet af disse hjemmesider er lovligt. Vi er derfor ikke ansvarlige for indholdet på disse sider, ligesom vi heller ikke står inde for deres indhold.

AT Internet databeskyttelsesoplysninger

Vi anvender en løsning fra AT Internet til at analysere brugen af vores hjemmeside. Vores mål er at udforme vores hjemmeside således, at den er optimalt tilpasset dine behov. Vi vil forbedre både brugervenligheden og kvaliteten af vores internettilbud samt hurtigt og på en kundevenlig måde præsentere de mest interessante produkter og oplysninger for dig.

For at kunne opfylde ovenstående målsætning er det nødvendigt, at registrere og analysere brugeradfærden på vores hjemmeside statistisk, derfor behandler vi de indsamlede data til følgende formål:

  • gennemførsel af performance- eller rentabilitets-sammenligninger på vores hjemmesider,
  • tælling af besøgende,
  • tracking af målrettet viste online-reklamer, partner- og affiliate-programmer, rich-media-indhold eller særlige kampagner på siden,
  • måling af de områder på hjemmesiden, som er særligt interessante for dig,
  • analyse af online-brugernes oprindelse til lokal optimering af vores tilbud.

Vi skelner mellem rådata (1) og behandlede data (2):

(1) Følgende data indsamles:

  • Enten en cookie (det er en lille datafil, som en hjemmeside gemmer på din computer), som indeholder flere oplysninger:
    - navnet på den server, som satte cookien,
    - en navneløs identifikation i form af et entydigt nummer,
    - en udløbsdato.
  • Eller en mobil identifier (det er et entydigt nummer, som gør det muligt at identificere apparatet entydigt)
  • Og den IP-adresse, som anvendes til geolokalisering. IP-adressen anonymiseres ved at afkorte de sidste tre cifre.
  • Alle navigationsdata, som indsamles mht. disse identifiere.

(2) Efter behandling af rådataene tales om behandlede data, som indeholder følgende oplysninger:

  • Unique Visitor ID
  • Alle Digital Analytics-data i forbindelse med denne identifier, som beregnes af databehandleren.

Følgende opbevaringstider gælder:

  • Rådataene slettes seks måneder efter indsamling.
  • De behandlede data opbevares i løbetiden af kontrakten mellem os og vores databehandler samt yderligere i 6 måneder.

Overførsel af personoplysningerne

Vi og AT Internet, som vores databehandler, har adgang til Digital Analytics-dataene.

Du kan gøre indsigelse mod databehandlingen ved AT Internet på følgende link: https://www.xiti.com/de/optout.aspx

Styring af online-markedsføringstiltag med Netzeffekt GmbH

Til optimering og afregning af vores markedsføringstiltag og for at gøre det muligt at kommunikere med besøgende, som vender tilbage til vores hjemmesider, indsamler, opbevarer og behandler også, Netzeffekt GmbH, Theresienhoehe 28, 80339 München, Tyskland på vores vegne anonymiserede, ikke personrelaterede data, om dit besøg. Hertil anvendes til dels cookies. Netzeffekt kan og vil ikke forbinde disse besøgsdata med dit navn eller andre personoplysninger, som du har meddelt os

Du kan gøre indsigelse mod databehandlingen ved Netzeffekt GmbH på følgende link: https://datenschutz.netrk.net/optout 

Spørgsmål og kommentarer

Ved spørgsmål, tilskyndelser eller kommentarer til emnet databeskyttelse henvend dig pr. e-mail til vores databeskyttelsesrådgiver (dataprotection@webasto.com).

Den hurtige udvikling af nye internet-teknologier gør det fra tid til anden nødvendigt, at tilpasse vores databeskyttelseserklæring/privatlivspolitik. Vi vil her oplyse dig om ændringer.

Dataansvarlig iht. databeskyttelsesloven

Data beskyttelse Webasto Group
Webasto SE

Kraillinger Straße 5
82131 Stockdorf
Tyskland

Databeskyttelsesgruppe officer: Reinhard Bersch
dataprotection@webasto.com 
Telefon: +49 (89) 8 57 94-0