Privatlivspolitik

Virksomhederne i Webasto-gruppen respekterer dit privatliv og tager beskyttelsen af personoplysninger meget alvorligt. Vi vil, at du ved, hvornår vi gemmer hvilke personoplysninger og hvordan vi behandler dem. Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger, som sikrer, at databeskyttelsesreglerne overholdes.

Anonym dataindsamling

Du kan generelt altid besøge de ikke personaliserede hjemmesider fra Webasto-gruppen (www.webasto.com, www.webasto-group.com, www.webasto-comfort.com und www.webasto-career.com) uden at meddele os, hvem du er. Når du besøger vores hjemmesider, protokolleres IP-adresse, browsertype og styresystem af din aktuelt anvendte computer, den hjemmeside, du kommer fra, dato, klokkeslæt og de sider, du besøger. Disse oplysninger vil ikke kunne føres tilbage til dig, og det skal de heller ikke. Disse oplysninger analyseres til statistiske formål. Den enkelte bruger forbliver anonym.

Personoplysninger

Personoplysninger er alle data, der kan identificere dig personligt. Herunder oplysninger som dit navn, din adresse, postadresse, telefonnummer. Oplysninger, som ikke direkte kan føres tilbage til din fysiske identitet (som f.eks. hvor længe du er på siden eller antallet af brugere på siden), er ikke omfattet heraf. Personoplysninger indsamles kun af virksomhederne i Webasto-gruppen, når du frivilligt meddeler dem, f.eks. ved at udfylde en tilmeldingsblanket, ved registrering til personaliserede tjenester eller hvis du sender en stillingsansøgning. De i blanketten indtastede oplysninger opbevares kun til følgende formål:

  • gennemførelse af din tilbudsforespørgsel hos Webasto
  • tilmelding til nyhedsbrev og tilsendelse af nyhedsbrev
  • videregivelse af dine data i forbindelse med en stillingsansøgning til den relevante personaleafdeling
  • analyse af anonymiserede brugerdata for at udvide og forbedre vores hjemmeside.

Videregivelse af personoplysninger til tredjemand

Vi tager forbehold for at videregive dine data til andre virksomheder i Webasto-gruppen, vores forhandlere og servicepartnere, for at kunne yde en optimal service for dig. Hvis du via vores hjemmeside https://www.webasto-comfort.com anmoder om et tilbud fra en forhandler, sender vi de personoplysninger, som du har oplyst, videre til denne forhandler.

I forbindelse med en berettiget anmodning om indsigt i eller sletning af personoplysninger, kan Webasto selvfølgelig gerne understøtte dig ved at vi desuden sender din anmodning på dine vegne videre til servicepartneren.

En videregivelse til andre tredjemænd er udelukket, med mindre du udtrykkelig har givet dit samtykke hertil.

Opbevaringstid

Personoplysninger, som er blevet meddelt os via vores hjemmeside, opbevares kun så længe, indtil det formål, hvortil de er blevet meddelt, er opfyldt. Såfremt der skal tages hensyn til handels- og skatteretlige opbevaringstider, kan opbevaringstiden for bestemte data være op til 10 år.

Dine rettigheder

Du har følgende rettigheder mht. behandlingen af dine personoplysninger:

  • indsigtsret i dine opbevarede personoplysninger;
  • ret på berigtigelse;
  • ret på sletning;
  • ret til at gøre indsigelse;
  • ret til begrænsning af behandlingen;
  • ret til dataportabilitet.

Du kan på ethvert tidspunkt trække dit samtykke til behandling af dine personoplysninger tilbage.

Du har ret til at indgive en klage til den kompetente tilsynsmyndighed.

Hvis du ikke længere er indforstået med opbevaringen af dine personoplysninger eller de er blevet urigtige, vil vi efter tilsvarende instruks sørge for at slette, berigtige eller blokere dine data iht. loven. Hvis du ønsker det, får du gratis indsigt i alle personoplysninger, som vi har opbevaret om dig. Ved spørgsmål om indsamling, behandling eller brug af dine personoplysninger, til indsigt, berigtigelse, blokering eller sletning af data samt til udøvelse af yderligere rettigheder, henvend dig til Webasto-gruppens databeskyttelsesrådgiver (dataprotection@webasto.com) eller skriftligt til den pågældende virksomhed inden for Webasto-gruppen.

Brugen af "cookies"

Vi bruger "cookies" på vores sider. En cookie er en lille datafil, som kan lægges på din computer. Denne datafil oprettes af den webserver, hvormed du via din browser (f.eks. Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox) har etableret en forbindelse, og sendes så til dig. Ved hjælp af cookies kan du genkendes af den besøgte hjemmeside, når du vender tilbage, uden at du endnu engang skal indtaste data, du allerede har indtastet. De fleste browsere er aktuelt indstillet således, at de automatisk accepterer cookies. Du kan dog indstille din browser således, at den afviser cookies eller viser dem, så du kan give dit samtykke til at de lægges på din computer. Oplysninger hertil finder du i din browsers hjælpefunktioner. Desuden kan du også til enhver tid slette cookies på dit system (f.eks. i Windows Internet Explorer).

We use the following cookies:

  • idrxvr: Main visitor ID (3rd-party cookie). Lifetime: 13 Months
  • xtan: Numeric ID, provided by the client when a user logs on to the client’s site. Lifetime: 1 year
  • xtant: Technical value linked to identified visitor management. Lifetime: 1 year
  • xtvrn: List of numsites encountered by the visitor. Lifetime: 10 years
  • xtidc: Visitor ID for intranet site, or when 3rd-party cookies are disabled (ex: User-agent containing safari/iPhone/iPad/iPod). Lifetime: 10 years

     

Links til andre hjemmesider

Vores online-tilbud indeholder links til andre hjemmesider. Vi har ingen indflydelse på, at deres ejere overholder databeskyttelsesreglerne. Derfor bør du kontrollere de herpå tilbudte databeskyttelsesregler særskilt. Vi har heller ingen indflydelse på, at indholdet af disse hjemmesider er lovligt. Vi er derfor ikke ansvarlige for indholdet på disse sider, ligesom vi heller ikke står inde for deres indhold.

AT Internet databeskyttelsesoplysninger

Vi anvender en løsning fra AT Internet til at analysere brugen af vores hjemmeside. Vores mål er at udforme vores hjemmeside således, at den er optimalt tilpasset dine behov. Vi vil forbedre både brugervenligheden og kvaliteten af vores internettilbud samt hurtigt og på en kundevenlig måde præsentere de mest interessante produkter og oplysninger for dig.

For at kunne opfylde ovenstående målsætning er det nødvendigt, at registrere og analysere brugeradfærden på vores hjemmeside statistisk, derfor behandler vi de indsamlede data til følgende formål:

  • gennemførsel af performance- eller rentabilitets-sammenligninger på vores hjemmesider,
  • tælling af besøgende,
  • tracking af målrettet viste online-reklamer, partner- og affiliate-programmer, rich-media-indhold eller særlige kampagner på siden,
  • måling af de områder på hjemmesiden, som er særligt interessante for dig,
  • analyse af online-brugernes oprindelse til lokal optimering af vores tilbud.

Vi skelner mellem rådata (1) og behandlede data (2):

(1) Følgende data indsamles:

  • Enten en cookie (det er en lille datafil, som en hjemmeside gemmer på din computer), som indeholder flere oplysninger:
    - navnet på den server, som satte cookien,
    - en navneløs identifikation i form af et entydigt nummer,
    - en udløbsdato.
  • Eller en mobil identifier (det er et entydigt nummer, som gør det muligt at identificere apparatet entydigt)
  • Og den IP-adresse, som anvendes til geolokalisering. IP-adressen anonymiseres ved at afkorte de sidste tre cifre.
  • Alle navigationsdata, som indsamles mht. disse identifiere.

(2) Efter behandling af rådataene tales om behandlede data, som indeholder følgende oplysninger:

  • Unique Visitor ID
  • Alle Digital Analytics-data i forbindelse med denne identifier, som beregnes af databehandleren.

Følgende opbevaringstider gælder:

  • Rådataene slettes seks måneder efter indsamling.
  • De behandlede data opbevares i løbetiden af kontrakten mellem os og vores databehandler samt yderligere i 6 måneder.

Overførsel af personoplysningerne

Vi og AT Internet, som vores databehandler, har adgang til Digital Analytics-dataene.

Du kan gøre indsigelse mod databehandlingen ved AT Internet på følgende link: https://www.xiti.com/de/optout.aspx

Styring af online-markedsføringstiltag med Netzeffekt GmbH

Til optimering og afregning af vores markedsføringstiltag og for at gøre det muligt at kommunikere med besøgende, som vender tilbage til vores hjemmesider, indsamler, opbevarer og behandler også, Netzeffekt GmbH, Theresienhoehe 28, 80339 München, Tyskland på vores vegne anonymiserede, ikke personrelaterede data, om dit besøg. Hertil anvendes til dels cookies. Netzeffekt kan og vil ikke forbinde disse besøgsdata med dit navn eller andre personoplysninger, som du har meddelt os

Du kan gøre indsigelse mod databehandlingen ved Netzeffekt GmbH på følgende link: https://datenschutz.netrk.net/optout 

Google Analytics privacy notice

This website uses Google Analytics, a Web analysis service of Google Inc. („Google“). Google Analytics implements so-called cookies, text files that are stored on your computer and facilitate analysis of your usage of the website. The information concerning your usage of this website generated by the cookie are generally transmitted to a Google server in the US and stored the

However, in the event of the activation of the IP anonymization at this website, your IP address will be previously abbreviated within all member states of the European Union or in other states that are contracting parties to the Agreement of the European Economic Area. Only in exceptional cases shall the full IP address be transmitted to a Google server in the US and abbreviated there. Upon assignment by the operator of this website, Google will make use of this information to evaluate your usage of this website, to compile reports about the website activities and to provide other services to the operator of this website in conjunction with the usage of the website and other Internet usage.

The IP address transmitted from your browser in the context of Google Analytics will not be combined with other data compiled by Google. You can prevent the storage of cookies by applying the appropriate setting of your browser software, but we do want to inform you that in this case you may not be able to make comprehensive use of all functions of this website. Furthermore, you can prevent the collection of the data generated by the cookie as related to your usage of the website (incl. your IP address) transmitted to Google as well as the processing of this data by Google by using this link (https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de to download and install the available browser plugin.

You may find more detailed information on terms of use and data privacy at https://www.google.com/analytics/terms/de.html and/or at https://www.google.com/intl/de/analytics/privacyoverview.html. We would like to point out that at this website Google Analytics has been expanded to include the code ”gat._anonymizeIp();“ to guarantee an anonymized collection of IP addresses (so-called IP masking).

We use the following Google Analytics cookies:

  • __utma 2 years from set/update Used to distinguish users and sessions. The cookie is created when the javascript library executes and no existing __utma cookies exists. The cookie is updated every time data is sent to Google Analytics.
  • __utmt 10 minutes Used to throttle request rate.
  • __utmb 30 mins from set/update Used to determine new sessions/visits. The cookie is created when the javascript library executes and no existing __utmb cookies exists. The cookie is updated every time data is sent to Google Analytics.
  • __utmc End of browser session Not used in ga.js. Set for interoperability with urchin.js. Historically, this cookie operated in conjunction with the __utmb cookie to determine whether the user was in a new session/visit.
  • __utmz 6 months from set/update Stores the traffic source or campaign that explains how the user reached your site. The cookie is created when the javascript library executes and is updated every time data is sent to Google Analytics.
  • __utmv 2 years from set/update Used to store visitor-level custom variable data. This cookie is created when a developer uses the _setCustomVar method with a visitor level custom variable. This cookie was also used for the deprecated _setVar method. The cookie is updated every time data is sent to Google Analytics.

To opt-out of Google Analytics tracking

You can opt-out of having making your site activity available to Google Analytics by installing the Google Analytics opt-out browser add-on. The add-on prevents the Google Analytics JavaScript (gtag.js, ga.js, analytics.js, and dc.js) that is running on websites from sharing information with Google Analytics about visit activity.

Using the Google Analytics opt-out browser add-on will not prevent site owners from using other tools to measure site analytics. It does not prevent data from being sent to the website itself or in other ways to web analytics services.

Brugen af social plugins fra Facebook, Google+, Twitter og XING

Vi anvender ingen social plugins på vores hjemmesider, men udelukkende henvisninger (links) til de pågældende netværk.

På vores hjemmeside findes der henvisninger til følgende sociale netværk / tjenester:

Det eksterne sociale netværk Facebook fra Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA. Plugins kan genkendes på en Facebook-logo (hvidt "f" på blå kakkel eller en "tommelfinger op") eller markeret med oplysningen "Facebook Social Plugin". Listen over og udseendet af Facebook social plugins kan findes på developers.facebook.com/plugins. Det eksterne sociale netværk "Google+" fra Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Plugins er i forbindelse med vores hjemmeside gjort genkendelige ved Google+-logoet eller "+ 1". Den eksterne tjeneste Twitter fra Twitter Inc., 795 Folsom St., Suite 600, San Francisco, CA 94107, USA. De kan genkendes på begreber som "Twitter" eller "Følg", forbundet med en stiliseret blå fugl. Knapperne kan findes på twitter.com/about/resources/buttons. Ved hjælp af knapperne er det muligt, at dele et bidrag eller en side af vores hjemmeside på Twitter eller følge os på Twitter. Netværket XING der XING AG, Gänsemarkt 43, D-20354 Hamburg. Plugins er markeret med XING share-knappen.

Hvis der anvendes plugins, er de som standard deaktiveret og skal udtrykkelig aktiveres af dig. De funktioner, der er tildelt de pågældende netværk/tjenester (Facebook, Google+, Twitter, XING), især overførslen af informationer og brugerdata, aktiveres ikke allerede ved besøget på vores hjemmeside, men først når du klikker på de pågældende links. Hvis du følger disse links med et klik, aktiveres disse plugins fra Facebook, Goolge+, Twitter og/eller XING, og din browser opretter en direkte forbindelse til serveren af de pågældende netværk/tjenester, dvs. Facebook, Google+, Twitter og/eller XING. Såfremt du ved dit besøg på vores hjemmeside følger linkene og via din personlige brugerkonto er logget ind på de pågældende netværk/tjenester (Facebook, Google+, Twitter, XING), så sendes den oplysning, at du har besøgt vores hjemmeside, videre til den pågældende ejer (Facebook, Google+, Twitter, XING). Den pågældende ejer (Facebook, Google+, Twitter, XING) kan tilordne dit besøg på hjemmesiden til din konto. Disse oplysninger overføres til ejeren (Facebook, Google+, Twitter, XING) og opbevares evt. der. For at forhindre det, skal du logge dig ud af din konto, inden du klikker på linket. Yderligere oplysninger om de opbevarede oplysninger kan du finde på følgende links:

Også hvis du ikke er medlem af et af de nævnte sociale netværk/tjenester, kan det ske, at de via denne social plugin får kendskab til din IP-adresse og evt. opbevarer den. Detaljer vedrørende formål og omfang af databehandling, -indsamling og -brug hos Facebook, Google+, Twitter og XING og dine rettigheder og indstillingsmuligheder kan du finde i de pågældende databeskyttelseserklæringer:

Desuden kan du blokere social plugins ved hjælp af add-ons til din browser, f. eks. Facebook-plugin med "Facebook Blocker", som du kan hente på internettet. Til dels kan du også ændre dine sikkerhedsindstillinger, f.eks. twitter.com/account/settings.

Nyhedsbrev

Vi sender nyhedsbreve, e-mails og andre elektroniske meddelelser med markedsføringsoplysninger (efterfølgende "nyhedsbrev") kun med modtagernes samtykke eller hvis det er lovligt. Såfremt nyhedsbrevets indhold beskrives konkret i forbindelse med en tilmelding til nyhedsbrevet, er dette afgørende for brugernes samtykke.

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, vil vi anvende de hertil nødvendige eller af dig særskilt meddelte data, for regelmæssigt at sende dig vores e-mail-nyhedsbrev. Du kan til enhver tid afmelde dig fra nyhedsbrevet, dette kan ske enten ved at sende en meddelelse til den nedenfor oplyste kontaktadresse eller via et dertil bestemt link i nyhedsbrevet.

For at tilmelde sig nyhedsbrevet er det tilstrækkeligt at oplyse sin e-mailadresse. Tilmeldingen til vores nyhedsbrev gennemføres med den såkaldte Double-Opt-In-metode. Dvs. at du efter tilmeldingen modtager en e-mail, hvori du bedes om at bekræfte din tilmelding. Denne bekræftelse er nødvendig, så ingen kan tilmelde sig med en fremmed e-mailadresse.

Tilmeldingerne til nyhedsbrevet protokolleres, for at dokumentere tilmeldingsproceduren iht. de lovbestemte krav. Dette omfatter opbevaring af tilmeldings- og bekræftelsestidspunkt samt IP-adressen.

Du kan til enhver tid opsige modtagelsen af vores nyhedsbrev, dvs. tilbagetrække dit samtykke. Dermed ophører samtidig også dit samtykke til dets forsendelse. I hvert nyhedsbrev kan du finde et link til at opsige nyhedsbrevet.

Spørgsmål og kommentarer

Ved spørgsmål, tilskyndelser eller kommentarer til emnet databeskyttelse henvend dig pr. e-mail til vores databeskyttelsesrådgiver (dataprotection@webasto.com).

Den hurtige udvikling af nye internet-teknologier gør det fra tid til anden nødvendigt, at tilpasse vores databeskyttelseserklæring/privatlivspolitik. Vi vil her oplyse dig om ændringer.

Dataansvarlig iht. databeskyttelsesloven

Data Protection Webasto Group
Webasto SE

Kraillinger Straße 5
82131 Stockdorf

Tyskland

Group Data Protection Officer: Reinhard Bersch
dataprotection@webasto.com 
Phone: +49 (89) 8 57 94-0