Er du klar til et pust?

Webasto er eksklusiv distributør af Drägers alkolåse & alkotestere.

Dräger har stor erfaring med screening for alkohol og mange politistyrker verden over anvender udstyr fra Dräger, hvor den strenge kvalitetskontrol sikrer, at screeningsudstyret leverer pålidelige resultater.

Alkolåsen installeres i et køretøj og forhindrer, at køretøjet kan starte, hvis føreren har en promille over det tilladte.

Alkotesteren er en mobil enhed, hvor det er muligt at aflæse sin promille nemt, hurtigt og præcist. Alcotest 3820 bruger en elektronisk sensor hvilket sikrer, at målingen er præcis. Bemærk at der findes flere testere på markedet med det, man kalder en halvledersensor og disse måler ikke præcist efter flere målinger.

Flere lande kræver, at man har en godkendt alkotester i køretøjet.

Vores løsninger til påvisning af alkohol:

Alcotest 3820

Professionel håndholdt alcotester hvor du nemt, hurtigt og præcist får at vide, om du er påvirket af alkohol og har risiko for at  miste dit kørekort!

Download brochure her for yderligere information:

Interlock 5000

En alkolås er et alkometer med startspærre. Den nye alkolås fra Dräger sørger for en sikker start i trafikken efter en ukompliceret måling af alkohol i udåndingsluften. Interlock® 5000 måler pålideligt alkoholkoncentrationen i chaufførens udåndingsluft og frigiver kun motoren, hvis åndingstesten bestås.

Download brochure her for yderligere information:

Interlock 7000

En alkolås er et alkometer med startspærre. Den nye alkolås fra Dräger sørger for en sikker start i trafikken efter en ukompliceret måling af alkohol i udåndingsluften. Interlock® 7000 måler pålideligt alkoholkoncentrationen i chaufførens udåndingsluft og frigiver kun motoren, hvis åndingstesten bestås.

Download brochure her for yderligere information:

For yderligere information og nærmeste Dräger forhandler, kontakt Webasto Thermo & Comfort Denmark A/S på telefon 4452 2000.

Contact Us

Webasto Thermo & Comfort Denmark A/S
Islevdalvej 180
2610 Rødovre

Email: info@webasto.dk

Phone+45 44 52 20 00
Fax: +45 44 52 20 19