Idealna temperatura

Osećaj temperature od 21° ne mora da bude stvarna temperatura.
Možda vam u ovom trenutku odgovara temperatura od 22,3 °C, a naveče bi vam bila ugodnija temperatura od 19,8 °C.

Međutim, poznata je činjenica da je većini ljudi najugodnija temperatura od 20 do 23 °C. Zato 21 °C smatramo simbolom. Simbolom savršenog osećaja. Simbolom stalnog fizičkog zadovoljstva.
Bez obzira na to koliko je hladno napolju.

Parking grejači grupe Webasto pružaju osećaj idealne temperature od 21 °C u vašem vozilu.

Za vaš automobil

Ugodna toplota u vašem automobilu i jasna vidljivost puta – i to pre nego što se odvezete. Bez obzira na veličinu vašeg automobila, grupa Webasto ima odgovarajući parking grejač koji možete naknadno da ugradite u svoj automobil. U rasponu od efikasnih do snažnih.

Za vaš brod

Uživate li u svežem povetarcu koji struji vašim brodom ili jahtom? A ponekad želite da vam je toplo i da ste suvi? U tom slučaju plovite uz Webasto rešenja i svakoj svojoj pomorskoj avanturi dodajte i taj poseban osećaj udobnosti.

Grupa Webasto nudi visoko efikasne sisteme grejanja za mala i srednja preduzeća. I uvek nalazi odgovarajuće rešenje za velika preduzeća te za specifične zahteve za prevoz. Naš širok spektar usluga vam omogućava da se uhvatite u koštac sa svakim izazovom.

Za kombije

Vaš kombi ima zadatak da prevede sav vaš teret na svoju destinaciju, u svim vremenskim uslovima. Za to je neophodno imati ugrađenu pouzdanu tehnologiju. Grupa Webasto nudi vam odgovarajuće rešenje za grejanje za sve vaše potrebe.

Za kamione

Vaš kamion je vaše radno mesto. Zato je ugodna klima za vas neophodna. Da biste se uspešno nosili sa svim uslovima na putu, vašu pažnju ne sme da odvlači hladnoća. Za to se brine grupa Webasto – čak i kada ste parkirani, a motor vašeg kamiona isključen.

Za autobuse

Prilagođena rešenja za grejanje za autobuse. To za vozače i autoprevoznike znači: Tačno određenu temperaturu za bezbednost za volanom i efikasnost A ugodna toplota čuva i dobro raspoloženje putnika.

Dodatne primene u poslovanju