Koje parking grejače nudi grupa Webasto?

Grejač na vodu

Hladan motor ne radi efikasno, brže se troši, a njegov vek trajanja je kraći. To podrazumeva veću potrošnju goriva i veće troškove. Najbolje rešenje je ugradnja grejača na vodu grupe Webasto. Grejač se ugrađuje u rashladni sistem motora i zagreva motor na njegovu radnu temperaturu pre nego se pokrene. Time se postiže spremnost za pokretanje čak i kada su spoljne temperature veoma niske. Pored toga, i unutrašnjost vozila zagreva se na ugodnu temperaturu, a rad motora u mirovanju tokom odmora više nije potreban.

Grejači na vodu grupe Webasto su dostupni u verzijama izlazne snage od 2,2 do 35 kW.

Grejač na vazduh

Ugodna toplota vozačke kabine tokom pauza i noćenja. Kabina koja je ugodno topla čak i pre nego se pokrene motor, jasna vidljivost bez nakupljenog leda i snega – sve to uz jednostavnu ugradnju i rukovanje. Uz grejače na vazduh vaše vozilo je udobnije i efikasnije te na ekonomičan način pripremljeno za zimu!

Grejači na vazduh greju vazduh direktno u grejaču i dovode ga u kabinu. Tako se kabina veoma brzo i efikasno zagreva. Grupa Webasto proizvodi grejače na vazduh u rasponu izlazne snage od 0,9 do 16 kW.