Parking grejači za vaš automobil

+Jer su Webasto parking grejači najbolji stručnjaci za ugodnu klimatizaciju!

Ima li šta lepše od ulaska u topli automobil sa čistim vetrobranskim staklom kroz koje lepo vidite put za hladnog kišnog ili snežnog dana? Da li biste želeli da vas za vrućih dana dočeka svež i hladan vazduh koji struji kroz unutrašnjost automobila zahvaljujući funkciji ventilacije? Obradujte sebe tom udobnošću i uživajte u osećaju temperature od 21 °C u svom automobilu, u svako doba!

Parking grejači za vaš automobil

Prvi električni parking grejač grupe Webasto

Sistem eThermo Top Eco sa električnim napajanjem ugrejaće unutrašnjost vašeg automobila i zagrejati motor te vam pružiti ugodan osećaj toplote na kakav ste navikli uz Webasto sisteme – prikladan za sve klase automobila.

Dokazan kvalitet – grejači na pogonsko gorivo

Bez obzira da li vozite mali automobil, automobil srednje ili luksuzne klase ili kombi, grupa Webasto ima idealan parking grejač za sve vrste vozila – za nenadmašan osećaj ugode i veću bezbednost.

Nagrađivani kvalitet i usluga

Naši grejači uvek dobijaju najbolje ocene na svim testovima! Na primer, društva TÜV SÜD ili magazina „Auto Motor und Sport”. Ime pobednika testa parking grejača je uvek Webasto.

Više nikada nećete da zakasnite

Sada je lako stići na vreme na dogovore čak i po snegu ili ledu jer više nema potrebe za dosadnim struganjem leda! Vaš automobil je spreman za polazak kad god to želite!

Kvalitet: Potvrdila asocijacija za inspekciju i analizu motornih vozila DEKRA

Parking grejači grupe Webasto su impresivnog kvaliteta i podvrgavaju se obimnim testovima.

Kontaktirajte nas

Webasto Thermo & Comfort d.o.o. Cesta v Gorice 34 SI - 1000 Ljubljana Tel.: +386 01 200 87 10 Mail: webasto@webasto.si