Verujte pobedniku

Bez obzira na to koji se aspekt proizvoda ispituje, pobednik testova parking grejača je uvek grupa Webasto To je zato što grupa Webasto testira svoje uređaje u ekstremnijim i strožim uslovima od svih instituta za testiranje. To potvrđuju i nagrade nepristranih instituta i medija

Thermo Top Evo: Sertifikovalo društvo TÜV SÜD

Komparativni testovi društva TÜV SÜD (Nemačke asocijacije za tehnički pregled) su pokazali sledeće: Parking grejač Thermo Top Evo grupe Webasto odmrzava vetrobransko staklo brže i uz manju potrošnju goriva i struje te je stoga dokazano efikasniji od uporedivih konkurentnih proizvoda.

Sertifikat društva TÜV Austrija

Testiranja koja je provelo društvo TÜV Austrija su pokazala da upravljačke jedinice Telestarts grupe Webasto imaju 50% veći raspon od konkurentnih proizvoda.

Priznanje Best Brand 2019. – po 13. put

Čitaoci magazina „Auto motor und sport” su uvereni u kvalitet vodećeg proizvođača na tržištu: Izabrali su grupu Webasto kao najbolji brend u kategoriji parking grejača. Tako je grupa Webasto postala višestruki pobednik u toj kategoriji primivši tu nagradu po trinaesti put.

Asocijacija DEKRA je potvrdila smanjenu emisiju zagađujućih materija

Nemačka asocijacija za inspekciju i analizu motornih vozila DEKRA je podvrgla grejač Thermo Top Evo obimnom testiranju i potvrdila:
Vetrobranskom staklu koje je pokriveno ravnomernim slojem leda na vozilu koje se hladilo najmanje 8 sati na temperaturi od -7 °C treba 30 minuta da se odmrzne.
DEKRA je takođe potvrdila da unapred zagrejani motor zahteva mnogo manje goriva kada se pokrene, čime se kompenzuje velik deo goriva koje potroši parking grejač grupe Webasto. DEKRA testira vozila i tehnička postrojenja od 1925.

Saznajte više o temeljitim i obimnim testiranjima parking grejača grupe Webasto.

Webasto je proglašen najboljim brendom

Kao i prošle godine, grupa Webasto je još jednom osvojila nagradu „AUTO BILD – najbolji bredovi u svim kategorijama 2018/19.”. Većina čitalaca magazina AUTO BILD je glasala za brend Webasto u kategoriji parking grejača.

Nagrada magazina Auto Zeitung za najbolji brend 2019.

Čitaoci magazina Auto Zeitung su brend Webasto šesti put zaredom ocenili kao „Najbolji brend 2019.” u kategoriji parking grejača.