Uživajte u idealnoj klimi na plovilu

Vreme na moru menja se brže nego igde drugde. Otkrijte lepotu zime na moru produžujući trajanje sezone plovljenja uz rešenja za grejanje grupe Webasto.
Uz posebne komplete za ugradnju u plovila, isporučujemo i inovativne visoko kvalitetne grejače na vazduh i vodu koji povećavaju udobnost na brodu. Te dve tehnologije omogućavaju primenu ekonomičnih, snažnih i pouzdanih rešenja za naše klijente.

Grupa Webasto ima rešenje za grejanje za sve potrebe.

Uživajte u idealnoj klimi na plovilu

Naši proizvodi za grejanje plovila

Proizvodnja grejača je dugogodišnja tradicija grupe Webasto. Više od 80 godina predvodimo u razvijanju tehnologije za grejače na pogonsko gorivo. Vodeći proizvođači i brodograditelji se oslanjaju na napredni dizajn i tehnologiju grejača grupe Webasto.

Jednostavan pristup hrani i piću

Uživanje u svežoj hrani na otvorenom moru je neophodno za zdravlje i zadovoljstvo posade broda. Otkrijte naša rešenja za vašu udobnost na brodu.

Naša klimatizacijska rešenja za plovila

Uživanje u osvežavajućoj temperaturi klimatizovane kabine nakon dana provedenog na žarkom suncu pruža veliko zadovoljstvo. Uz proizvode Webasto možete da uživate u nezaboravnim trenucima na brodu. Ostanite sveži svuda gde vas put nanese.

Naša rešenja za krovove na plovilima

Svetlo i svež vazduh su neophodni na brodu ili jahti. Grupa Webasto vam nudi bogat izbor rešenja za krovove na plovilima, koja mogu da se prilagode obliku, veličini i dizajnu vaše palube. Ta se rešenja nastavljaju na odavno priznatu tehnologiju grupe Webasto primenjenu na krovnim prozorima u automobilskoj industriji.

Sistem za brzo montiranje kanala za protok vrućeg vazduha

Ima veliku otpornost na temperature, od -40 °C do +140 °C, izrađen je od sintetičkog materijala ojačanog stakloplastikom PA6.6 GF30, veoma se lako postavlja i može da se kombinuje na razne načine, zbog čega je pogodan za sve namene.

Tihi sistemi

Sistemi za brodove su razvijeni za zadovoljavanje posebnih zahteva tržišta pomorske opreme. Korišćenje opreme za brodove grupe Webasto garantuje zadovoljstvo kupaca na tom tržištu.

Kontaktirajte nas

Webasto Thermo & Comfort d.o.o. Cesta v Gorice 34 SI - 1000 Ljubljana Tel.: +386 01 200 87 10 Mail: webasto@webasto.si