WEBASTO - Feel the Drive

Sistemi grejanja za naknadnu ugradnju u vozove

Inovativni sistemi nadogradnje za vaš vozni park.

Izaberite vrhunsku tehnologiju grejanja za železnička vozila. Posebno za naknadnu ugradnju, grupa Webasto nudi vam najnovija, ekonomična rešenja koja mogu da se prilagode vašim specifičnim potrebama. Iskoristite naše standardizovane proizvode koji su uvek dostupni i čiji su se kvalitet i efikasnost dokazali tokom godina na tržištu železničke opreme.

Pregled proizvoda

Sistemi grejanja za naknadnu ugradnju u vozove

Putnici u železničkom prevozu žele samo jedno: da na vreme stignu na svoju destinaciju i da se udobno voze. Klimatizacija u tome igra ključnu ulogu. No pored zadovoljstva putnika, u železničkom prevozu su sve važniji i drugi faktori, kao što su efikasnost, održivost i ušteda energije. Mi vas odvodimo korak dalje – uz inovativnu tehnologiju grejanja za železnička vozila.

Proaktivno planiranje

Uz sudjelovanje naših stručnjaka u ranoj fazi njihovog razvijanja, vozila i komponente HVAC sistema mogu da se optimalno prilagode jedni drugima. Tako dobivate prilagođena rešenja uz najniže moguće razvojne troškove.

Izuzetna prilagodljivost

Uprkos standardizaciji ostajemo prilagodljivi s obzirom na spajanje. Tako da se na kraju sve poklopi.

Dokazana standardna rešenja

Standardizovani proizvodi su dokazani i uvek dostupni. Njihov kvalitet je dokazan širokom primenom u stvarnom svetu.

Niski troškovi

Cena je dodatna prednost. Pošto su vreme razvoja i isporuke relativno kratki, brže ostvarujete svoje ciljeve. Tako štedite vreme i novac.

Kontaktirajte nas

Webasto Thermo & Comfort d.o.o.
Cesta v Gorice 34
SI- 1000 Ljubljana

Tel. +386 / 200 87 10
E-pošta: webasto@webasto.si