Webasto – tradicija napretka

Grupa Webasto je globalni partner inovativnih sistema skoro svih svetskih proizvođača automobila i u porodičnom vlasništvu je od svog osnivanja 1901. godine. Razvijamo i proizvodimo krovne sisteme i sisteme pokretnih krovova, grejanja i hlađenja, kao i rešenja za punjenje vozila strujom i baterijske sisteme za elektromobilnost. Naša grupa je jedna od 100 najvećih dobavljača u automobilskoj industriji.

Webasto – tradicija napretka

Dodana vrednost za mobilnost

Grupa Webasto je vodeći proizvođač krovnih sistema i sistema pokretnih krovova, kao i parking grejača te je jedan od 100 najvećih svetskih dobavljača u automobilskoj industriji. Pored toga, grupa se usredsređuje na rastuće tržište elektromobilnosti sa svojim sistemima grejanja, rešenjima za punjenje vozila strujom i baterijskim sistemima.

Tradicija napretka

Grupa je dobila ime po inicijalima Vilhelma Bajera iz Stokdorfa. Kompanija je u početku proizvodila delove za metalnu industriju, držače za žice i kućne aparate. Danas grupa Webasto razvija, proizvodi i prodaje kompletne krovne sisteme i sisteme pokretnih krovova, kao i sisteme grejanja, hlađenja i ventilacije na više od 50 lokacija.

Mediji i događaji

Naše poslovanje je veoma raznovrsno. Zato pratite novosti o grupi Webasto i proizvodnom programu u Internet medijskom centru.
Prisutni smo i na mnogim sajmovima i drugim događajima. Radujemo se prilici da vas lično upoznamo.

Strast - naš najvredniji materijal

Tehnološke inovacije zahtevaju predane i sposobne radnike koje oduševljava automobilski svet. Zaposlenima u našoj kompaniji garantujemo ono što i obećavamo milionima vozača: Odličnu klimu i atmosferu.

Dozvolite da vam se predstavimo

Oblikovanje novih tehnologija za mobilnost budućnosti i nastojanje da svakim danom budemo sve bolji – to nas pokreće. Saznajte više o tome šta znači naš moto „Feel the Drive” (Oseti vožnju) u brošuri naše kompanije. 

Grupa Webasto širom sveta

Grupa Webasto posluje na 50 lokacija širom sveta – više od 30 njih su proizvodne lokacije. Kliknite ovde da biste saznali više.

Održivost – princip kojeg se drži grupa Webasto

Od svog osnivanja 1901. godine odgovorne poslovne odluke određuju kurs naše kompanije. Ekonomski, ekološki i socijalni aspekti utvrđeni u našem korporativnom programu „ONE Webasto” upravljaju našim aktivnostima.