Rešenja za hlađenje

Letnje sunce prži vaš automobil, a unutra vlada prijatna svežina. Ugodna klima je najvažniji preduslov za uživanje vozača i putnika u opuštenoj vožnji. A za robu koja se prevozi je neophodna. Grupa Webasto zna koji klimatizacijski sistem najbolje odgovara nekoj nameni i uvek ima odgovarajuće rešenje.

Za vaš brod

Ako ste zaljubljenik u sunce, vetar i more, znate da sunce brzo zagreje vaš brod. Uživajte u toploti van broda i ugodnoj svežini ispod palube uz klimatizacijska rešenja grupe Webasto. 

Rešenja za vlasnike preduzeća

Grupa Webasto nudi visoko efikasne klimatizacijske sisteme za mala i srednja preduzeća. I uvek nalazi odgovarajuće rešenje za velika preduzeća te za posebne zahteve za prevoz. Naš širok spektar usluga vam omogućava da se uhvatite u koštac sa svakim izazovom.

Za kombije

Dobro rashlađeno radno mesto vam pruža veću bezbednost. Rešenja za hlađenje grupe Webasto omogućavaju vam da u saobraćaju ostanete smireni i ugodno rashlađeni. I možete da budete sigurni da će vaši lekovi, hrana i hemikalije ostati sveži. 

Za kamione

Prelaženje stotine kilometara autoputa dnevno zahteva veliku koncentraciju. Da bi vozač duže ostao svež, grupa Webasto nudi rešenja za ugodnu klimu u vozačkoj kabini. Pronađite pravo rešenje za hlađenje, u rasponu od efikasnih do snažnih klima-uređaja.

Za autobuse

Voziti se u klimatizovanom autobusu je ugodno i zabavno. Vaša nagrada: zahvalni putnici i vaša dobra koncentracija. Grupa Webasto vam nudi pravo rešenje za hlađenje: od klima-uređaja koji se ugrađuju na krov do integrisanih klimatizacijskih sistema.

Dodatna rešenja za primenu u raznim delatnostima