Rešenja za hlađenje

Letnje sunce prži vaš automobil, a unutra vlada prijatna svežina. Ugodna klima je najvažniji preduslov za uživanje vozača i putnika u opuštenoj vožnji. A za robu koja se prevozi je neophodna. Grupa Webasto zna koji klimatizacijski sistem najbolje odgovara nekoj nameni i uvek ima odgovarajuće rešenje.

Više o klimatizacijskim rešenjima za brod

Za vaš brod

Ako ste zaljubljenik u sunce, vetar i more, znate da sunce brzo zagreje vaš brod. Uživajte u toploti van broda i ugodnoj svežini ispod palube uz klimatizacijska rešenja grupe Webasto. 

Više o klimatizacijskim rešenjima za brod

Rešenja za vlasnike preduzeća

Grupa Webasto nudi visoko efikasne klimatizacijske sisteme za mala i srednja preduzeća. I uvek nalazi odgovarajuće rešenje za velika preduzeća te za posebne zahteve za prevoz. Naš širok spektar usluga vam omogućava da se uhvatite u koštac sa svakim izazovom.

Za kombije

Dobro rashlađeno radno mesto vam pruža veću bezbednost. Rešenja za hlađenje grupe Webasto omogućavaju vam da u saobraćaju ostanete smireni i ugodno rashlađeni. I možete da budete sigurni da će vaši lekovi, hrana i hemikalije ostati sveži. 

Na rešenja za hlađenje kombija

Za kamione

Prelaženje stotine kilometara autoputa dnevno zahteva veliku koncentraciju. Da bi vozač duže ostao svež, grupa Webasto nudi rešenja za ugodnu klimu u vozačkoj kabini. Pronađite pravo rešenje za hlađenje, u rasponu od efikasnih do snažnih klima-uređaja.

Na rešenja za hlađenje kamiona

Za autobuse

Voziti se u klimatizovanom autobusu je ugodno i zabavno. Vaša nagrada: zahvalni putnici i vaša dobra koncentracija. Grupa Webasto vam nudi pravo rešenje za hlađenje: od klima-uređaja koji se ugrađuju na krov do integrisanih klimatizacijskih sistema.

Na klimatizacijska rešenja za autobuse

Dodatna rešenja za primenu u raznim delatnostima