Spreman za rad u područjima sa vrućom klimom

Grupa Webasto svojim različitim modelima linije za klimatizaciju skloništa pruža najbolje rešenje. Pouzdani i izdržljivi sistemi se u praksi pokazuju fantastičnima zahvaljujući svojoj jednostavnoj konstrukciji i jednostavnim zahtevima za održavanje i servisiranje. 

Svojim uređajima Breeze 7 i UKG12 grupa Webasto nudi prilagođena rešenja za klimatizovanje nadograđenih konstrukcija i kontejnera. Izdržljivi sistemi se odlikuju svojom jednostavnom konstrukcijom i niskim troškovima održavanja i servisiranja. Jedinica za upravljanje kompaktnom klimatizacijom za skloništa može da se koristi i za upravljanje radom grejača.

Breeze 7

Breeze 7 je razdvojeni klimatizacijski sistem koji se sastoji od tri modula isparivača, kondenzatora i kompresora.

Prednosti proizvoda

Autonomni uređaj ACU 5

Ovaj klima-uređaj grupe Webasto nudi odgovarajuće rešenje za hlađenje kontejnera ili mobilnih taktičkih skloništa svih veličina i dimenzija. Izdržljiv sistem se odlikuje jednostavnom ugradnjom i jednostavnim zahtevima za održavanje i servisiranje.

Prednosti proizvoda

Taktički klima-uređaj – prilagođeno rešenje

Kompaktan i nezavisan klima-uređaj garantuje konstantnu temperaturu i efikasan rad u ekstremnim klimatskim uslovima. Posebno je načinjen za vojna mobilna taktička skloništa.

Prednosti proizvoda