WEBASTO - Feel the Drive

Pouzdano hlađenje transportnih vozila

Svežina je neophodna za mnoge vrste proizvoda, kao što su farmaceutski proizvodi, lekovi, boje i hemikalije, voće i povrće te riba i meso. Tokom njihovog prevoza su izuzetno važni rashladni sistem koji savršeno odgovara nameni, visoko efikasna tehnologija i jednostavno upravljanje sistemom. Grupa Webasto je vodeći međunarodni ekspert za klimatizacijske sisteme – to se odnosi na originalnu opremu za transportna vozila i na opremu za naknadnu ugradnju.

Kvalitet se isplati - za prehrambene proizvode uz rashladne sisteme grupe Webasto.

Savršeno hlađenje, pouzdan prevoz

Nenadmašan kvalitet kvalitet,prilagođena rešenja i sveobuhvatna usluga su odlike grupe Webasto. Ne poklanjaju nam poverenje samo međunarodni proizvođači vozila iz serijske proizvodnje nego i klijenti na postprodajnom tržištu te kupci automobila. Oni znaju sledeće: Grupa Webasto uvek razvija inteligentna rešenja za njihove specifične potrebe i uvek je korak ispred drugih kad je tehnologija u pitanju. To važi i za dizajn proizvoda.
Da bi se ostvario superioran kvalitet, sve mora da bude idealno – to je oduvek bio i još uvek jeste naš cilj.

Rešenja za ugradnju na krov

Glavne komponente rashladnih sistema grupe Webasto koji se ugrađuju na krov transportnih vozila su smeštene u kompaktno, aerodinamičko kućište. Rashladni sistemi sa opcijama kapaciteta do 5 640 W su pogodni za isporuku svežih namirnica (> 0 °C) i duboko zamrznute robe (< 0 °C). Opcionalna funkcija stanja mirovanja omogućava rashlađivanje nezavisno od motora.

Prednosti rashladnih sistema koji se ugrađuju na krov transportnih vozila:

  • Kompaktan dizajn
  • Integrisani kompresor u kondenzatoru svih rešenja koja koriste akumulatore
  • Optimalno usklađivanje klimatizacijskih komponenti
  • Brza i jednostavna ugradnja
Pregled proizvoda

Integrisana rešenja

Integrisani rashladni sistemi grupe Webasto za transportna vozila su pogodni za isporuku svežih namirnica (> 0 °C) i duboko zamrznute robe (< 0 °C). Dostupni su u verzijama različitih kapaciteta do 3 660 W. Dodatna funkcija stanja mirovanja omogućava rad nezavisno od motora. Komponente sistema su potpuno integrisane u vozilo i mogu da se prilagode individualnim primenama i zahtevima. Dostupni su kompleti za ugradnju specifičnu za vozilo.

Prednosti integrisanog rashladnog sistema za transportna vozila:

  • Potpuna integracija u rashladno transportno vozilo
  • Nema uticaja na aerodinamičnost vozila
  • Opcionalna funkcija brzog odmrzavanja
Pregled proizvoda