WEBASTO - Feel the Drive

Izuzetno pametni i efikasni

Rad kompresorskih frižidera je značajno efikasniji od rada bilo kojeg apsorpcijskog frižidera na tržištu. Tehnologija kompresorskih frižidera je inovativna tehnologija za veću udobnost na tržištu rekreativnih vozila. Uz frižidere Isotherm danas možemo da vam ponudimo veoma tihe i kompaktne kompresore zahvaljujući isključivom korišćenju proizvoda Secop/Danfoss dokazanih na tržištu automobilske industrije. 

Frižideri za tržište kampera i kamp kućica

Grupa Webasto je pre pet godina sklopila partnerski odnos s italijanskim proizvođačem, a to joj je omogućilo ponudu tehnologije frižidera za tržište pomorske opreme. Grupa Webasto sada nudi mogućnost uživanja u sofisticiranim rešenjima za hlađenje za tržište kampera i kamp kućica.

Brend Isotherm je već poznat na svetskom tržištu pomorske opreme kao brend koji nudi visoko kvalitetne kompresorske frižidere. Grupa Webasto sada nudi ta rešenja dokazanog kvaliteta posebno proizvođačima kampera i kamp kućica širom sveta. Zbog kombinacije efikasnosti, veličine i zapremine frižidera, kompresorski frižideri su privlačni ne samo ljubiteljima kampera već i vlasnicima kamp kućica.

Kombinacija stila i tehnologije – frižideri linije Cruise Elegance

Frižideri linije Cruise Elegance su dostupni u četiri veličine, sa kapacitetom od 49 do 130 litara.

Pregled proizvoda (Indel Webasto Marine)

Za svakodnevno korišćenje – frižideri sa fiokama

Frižideri sa fiokama Isotherm omogućavaju korisnicima lak pristup piću i hrani zahvaljujući robusnom mehanizmu fioka.

Pregled proizvoda (Indel Webasto Marine)

Udobnost koju nosite sa sobom – prenosni frižideri

Prenosni frižideri Isotherm su idealno rešenje za nošenje svežeg pića i hrane sa sobom.

Pregled proizvoda (Indel Webasto Marine)

Rešenje za sve potrebe – prilagođeni frižideri

Svojim sofisticiranim kompresorskim frižiderima Isotherm grupa Webasto želi da ponudi rešenja koja još nisu viđena na tržištu rekreativnih vozila.

Pregled proizvoda (Indel Webasto Marine)

Kako funkcioniše?

Kompresor kompresuje gas (R134a). Kada se otpusti komprimovani gas, on se širi u isparivaču i apsorbuje toplotu. Toplota se izvlači iz isparivača koji se nalazi u ormaru i hladi frižider. U frižiderima Isotherm isparivač nije uvek sakriven i integrisan u pjenu ormara, pa se tako postiže još bolji efekat. 

Uštedite velike količine energije

Uz tehnologiju Isotherm Smart Energy Control nudimo jedinstvenu mogućnost izuzetno velike uštede energije za rad frižidera.