Vodne stanice za plovila

Vodne stanice

Jedinice za centralno grejanje „uključi i koristi”.
Brodske vodne stanice su profesionalna i izdržljiva rešenja namenjena za svakodnevno korišćenje u svim područjima i uslovima. Vodne stanice svih kapaciteta (od 11,6 kW do 35 kW) su kompaktnih dimenzija mogu da se montiraju na pod ili na zid pomoću nosača. Stanice se montiraju na podloški od nerđajućeg čelika, postavljaju u savremeno kućište i rade veoma tiho.

Pregled proizvoda

Kotlovi Isotemp

Visoko kvalitetni kotlovi za vodu od nerđajućeg čelika.
Grejači za vodu Isotemp veoma efikasno greju vodu zahvaljujući debelom sloju izolacije i pametnom dizajnu. Razmenjivač toplote vode motora, kao i element električnog grejanja, je postavljen na dno tanka gde je voda najhladnija da bi se obezbedilo ravnomerno grejanje cele količine vode u tanku. Otvori za dovod i odvod vode su posebno izrađeni za minimizovanje mešavine tople i hladne vode.

Saznajte više o ovim proizvodima na Veb lokaciji Indel Webasto Marine.

Posetite Veb lokaciju Indel Webasto Marine

Kotlovi Isotemp Spa

Visok kvalitet i povećana vrednost za kupce.
Kotlovi Isotemp Spa su dostupni u pet različitih veličina i imaju kapacitet od 15 do 40 litara. Oni zadovoljavaju visoke standarde kvaliteta pomorske opreme svojim unutarnjim tankovima od nerđajućeg čelika, izdržljivim polipropilenskim kućištima i bezbednosnim ventilima od 6 bara.

Saznajte više o ovim proizvodima na Veb lokaciji Indel Webasto Marine.

Posetite Veb lokaciju Indel Webasto Marine