Trucks" href="https://www.webasto-comfort.com/int/cooling-solutions/trucks/"/>Lkw" href="https://www.webasto-comfort.com/de-de/kuehlloesungen/lkw/"/>

Optimalno radno okruženje u kamionima

Grupa Webasto nudi širok spektar klimatizacijskih rešenja koja se zasnivaju na raznim tehnologijama. Posebni sistemi akumulišu hladnoću kada se vozilo kreće i otpuštaju je kada je vozilo parkirano. Sistemi kompresora su veoma efikasni i omogućavaju ugodnu klimu i odvlaživanje vazduha.

Optimalno radno okruženje u kamionima

Pregled proizvoda

Parking rashladni uređaj za naknadnu ugradnju

Uređaj Cool Top RTE 10 obezbeđuje ugodne temperature i odgovarajuću vlažnost u kabini kamiona. Krovni klimatizacijski sistem koji pokreće kompresor smanjuje vreme rada motora u mirovanju i tako štedi gorivo.

Pregled proizvoda
Pregled proizvoda

Klimatizacijski uređaj za naknadnu ugradnju

Naša krovna klimatizacijska rešenja zadovoljavaju sve zajedničke zahteve proizvođača vozila za kvalitet i usklađena su sa najnovijim direktivama EU-a.

Pregled proizvoda

Webasto kompetentnost

Kada prilagođena rešenja za klimatizaciju postavljaju standarde. Rešenje za grejanje i hlađenje iz jednog izvora. To je naša specijalnost.
Otvorite naše video zapise o kompetentnosti putem kanala YouTube.

Više o kompetentnosti naših proizvoda (YouTube)

Nagrada „Best Brand”

Nagrađivana više puta: Grupa Webasto je dobila nagradu „Best Brand” u kategoriji sistema klimatizacije/grejanja za komercijalna vozilapo 12. put. Ankete nemačkih magazina „Transaktuell”, „Lastauto omnibus” i „Fernfahrer”, 6/2017.

Preuzimanja

Kontaktirajte nas

Predstavništvo Webasto za Srbiju
Ivankovačka 8
11120 Beograd

Tel. 011 / 4056 659
E-pošta: info@webasto.co.rs