WEBASTO - Feel the Drive

Otvaranje novih horizonata

Svetlo i vazduh su neophodni za ugodnu plovidbu. Grupa Webasto nudi visoko kvalitetne krovne sisteme za najveću moguću udobnost putnika na plovilu. Svoju ekspertizu i znanje koje smo sticali tokom 50 godina poslovanja u automobilskoj industriji usklađujemo sa najnovijim zahtevima pomorske delatnosti da bismo svojim klijentima i proizvođačima originalne opreme mogli da ponudimo najbolja rešenja vrhunskog kvaliteta za njihove brodove ili jahte.

Kompetentnost na polju automobilske industrije pretočena u dizajn snova za brodove i jahte.

Pregled proizvoda

Prilagodljivo i spremno za ugradnju

Da li tražite krov standardne veličine koji se lako ugrađuje ili prilagođeno rešenje za vaše individualne potrebe, grupa Webasto nudi širok raspon rešenja za krovove.

Pregled proizvoda

Inženjerske usluge za pomorstvo

Naše prilagodljive platforme raznih veličina, zakrivljenosti, dizajna i klase težina pružaju brojne opcije za izbor brodograditeljima.

Jednostavan pristup hrani i piću

Uživanje u svežoj hrani na otvorenom moru je neophodno za zdravlje i zadovoljstvo posade broda. Otkrijte naša rešenja za vašu udobnost na brodu.

Naši proizvodi za grejanje plovila

Proizvodnja grejača je dugogodišnja tradicija grupe Webasto. Više od 80 godina predvodimo u razvijanju tehnologije za grejače na pogonsko gorivo. Vodeći proizvođači i brodograditelji se oslanjaju na napredni dizajn i tehnologiju grejača grupe Webasto.

Više o našim proizvodima za grejanje

Naša klimatizacijska rešenja za plovila

Uživanje u osvežavajućoj temperaturi klimatizovane kabine nakon dana provedenog na žarkom suncu pruža veliko zadovoljstvo. Uz proizvode Webasto možete da uživate u nezaboravnim trenucima na brodu. Ostanite sveži svuda gde vas put nanese.

Kontaktirajte nas

Webasto Thermo & Comfort d.o.o. Cesta v Gorice 34 SI - 1000 Ljubljana Tel.: +386 01 200 87 10 Mail: webasto@webasto.si