Otvaranje novih horizonata

Svetlo i vazduh su neophodni za ugodnu plovidbu. Grupa Webasto nudi visoko kvalitetne krovne sisteme za najveću moguću udobnost putnika na plovilu. Svoju ekspertizu i znanje koje smo sticali tokom 50 godina poslovanja u automobilskoj industriji usklađujemo sa najnovijim zahtevima pomorske delatnosti da bismo svojim klijentima i proizvođačima originalne opreme mogli da ponudimo najbolja rešenja vrhunskog kvaliteta za njihove brodove ili jahte.

Kompetentnost na polju automobilske industrije pretočena u dizajn snova za brodove i jahte.

Pregled proizvoda

Prilagodljivo i spremno za ugradnju

Da li tražite krov standardne veličine koji se lako ugrađuje ili prilagođeno rešenje za vaše individualne potrebe, grupa Webasto nudi širok raspon rešenja za krovove.

Više o inženjeringu

Inženjerske usluge za pomorstvo

Naše prilagodljive platforme raznih veličina, zakrivljenosti, dizajna i klase težina pružaju brojne opcije za izbor brodograditeljima.

Više o proizvodima grupe Webasto za udobnost

Jednostavan pristup hrani i piću

Uživanje u svežoj hrani na otvorenom moru je neophodno za zdravlje i zadovoljstvo posade broda. Otkrijte naša rešenja za vašu udobnost na brodu.

Više o našim proizvodima za grejanje

Naši proizvodi za grejanje plovila

Proizvodnja grejača je dugogodišnja tradicija grupe Webasto. Više od 80 godina predvodimo u razvijanju tehnologije za grejače na pogonsko gorivo. Vodeći proizvođači i brodograditelji se oslanjaju na napredni dizajn i tehnologiju grejača grupe Webasto.

Više o klimatizacijskim rešenjima

Naša klimatizacijska rešenja za plovila

Uživanje u osvežavajućoj temperaturi klimatizovane kabine nakon dana provedenog na žarkom suncu pruža veliko zadovoljstvo. Uz proizvode Webasto možete da uživate u nezaboravnim trenucima na brodu. Ostanite sveži svuda gde vas put nanese.

Preuzimanja

Kontaktirajte nas

Webasto Thermo & Comfort d.o.o. Cesta v Gorice 34 SI - 1000 Ljubljana Tel.: +386 01 200 87 10 Mail: webasto@webasto.si