WEBASTO - Feel the Drive

Jednostavan pristup hrani i piću

Frižideri i zamrzivači Isotherm su rezultat pažljivog istraživanja. Frižideri za plovila rade u teškim uslovima: Moraju da izdrže nagle kretnje, da rade nečujno, da budu potpuno pouzdani i, možda najvažnije od svega, da troše veoma malo snage akumulatora.

Indel Webasto – Kada kuvanje izuzetno doprinosi udobnosti!

Pametna rešenja za hlađenje

Pronađite frižider ili zamrzivač koji zadovoljava sve vaše zahteve – od standardnih do potpuno prilagođenih rešenja. Da biste saznali više informacija, posetite Veb lokaciju Indel Webasto Marine.

Rešenja za najbolji učinak hlađenja

Linija Indel Webasto Marine nudi razna rešenja za postizanje najboljeg učinka hlađenja pomoću vazduha ili morske vode za efikasno uklanjanje toplote. Njen asortiman sa dve vrste modela – asortiman termostatski upravljanih kompaktnih uređaja i asortiman patentiranih uređaja za spremanje sa funkcijom automatskog pokretanja omogućavaju izbor proizvoda za svaku namenu.

Rešenja za hlađenje linije Indel Webasto

Početkom 2008. grupa Webasto se udružila sa preduzećem Indel B, jednim od vodećih italijanskih proizvođača frižidera, da bi razvile proizvode za veću udobnost na vašim plovilima: zajednički realizovanu liniju proizvoda Indel Webasto Marine. Njihovi proizvodni brendovi Isotherm i Isotemp su poznati u pomorskoj industriji i postali su sinonim za kvalitetnu opremu brodskih kuhinja.

Smart Energy Control

Unapredite svoj frižider Isotherm i uštedite do 50% energije na brodu uz tehnologiju Isotherm Smart Energy Control. 

Kontaktirajte nas

Webasto Thermo & Comfort d.o.o. Cesta v Gorice 34 SI - 1000 Ljubljana Tel.: +386 01 200 87 10 Mail: webasto@webasto.si