WEBASTO - Feel the Drive

Ekstremna vrućina spolja – osvežavajuća klima unutra

Brodovi su naša zajednička strast. Brod se na otvorenom moru i na suncu brzo zagreje. Uživajte u toploti van broda i u ugodnoj svežini ispod palube kad god vam treba osveženje. 
Naš bogat asortiman autonomnih klimatizacijskih sistema i veliki rashladni sistemi pokrivaju sve potrebe. Nudimo širok raspon snage i kapacitete hlađenja od 5 000 BTU/h do 1 500 000 BTU/h. Izaberite tehnologiju koja je najpogodnija za vaš brod ili jahtu.

Neka klimatizacijski sistem grupe Webasto radi za vas.

Pregled proizvoda

Autonomni klima-uređaji

Autonomni klima-uređaji su najbolje rešenje za brodove sa najviše tri kabine. Svaka kabina je opremljena jednim uređajem čije su dimenzije u skladu sa zahtevima za hlađenje/grejanje kabine.

Rashladni sistem sa klima-uređajima

Za veće brodove sa više kabina je često najbolji izbor centralni rashladni sistem na vodu. On se sastoji od klima-uređaja koji se obično ugrađuje u mašinsku prostoriju i pojedinačnih uređaja za obradu vazduha za svaku kabinu.

Uređaji za obradu vazduha

Jedan ili više uređaja za obradu vazduha se postavlja u svaku kabinu za individualno generisanje kapaciteta hlađenja u svakoj prostoriji.

Naši proizvodi za grejanje plovila

Proizvodnja grejača je dugogodišnja tradicija grupe Webasto. Više od 80 godina predvodimo u razvijanju tehnologije za grejače na pogonsko gorivo. Vodeći proizvođači i brodograditelji se oslanjaju na napredni dizajn i tehnologiju grejača grupe Webasto.

Više o našim proizvodima za grejanje

Naša rešenja za krovove na plovilima

Svetlo i svež vazduh su neophodni na brodu ili jahti. Grupa Webasto vam nudi bogat izbor rešenja za krovove na plovilima, koja mogu da se prilagode obliku, veličini i dizajnu vaše palube. Ta se rešenja nastavljaju na odavno priznatu tehnologiju grupe Webasto primenjenu na krovnim prozorima u automobilskoj industriji.

Jednostavan pristup hrani i piću

Uživanje u svežoj hrani na otvorenom moru je neophodno za zdravlje i zadovoljstvo posade broda. Otkrijte naša rešenja za vašu udobnost na brodu.

Dodatna oprema za rashladne sisteme

Grupa Webasto ima u ponudi bogat asortiman dodatne opreme za rashladne sisteme. Ako vam trebaju sistemi na vazduh ili na vodu, pumpe, moduli ventilatora ili jedinice za dovod svežeg vazduha i za odvod vazduha i dr., ovde ćete da pronađete odgovarajuću komponentu za svoj brod.

Kontaktirajte nas

Webasto Thermo & Comfort d.o.o.
Cesta v Gorice 34
1000 Ljubljana

Tel. +386 / 01 200 87 10 E-pošta:

webasto@webasto.si