WEBASTO - Feel the Drive

Sistemi za grejanje autobusa

Proizvodi grupe Webasto obuhvaćaju grejače na vazduh i na vodu sa različitim funkcijama i kapacitetima grejanja. Pored toga, nudimo i potpune, unapred sklopljene vodne stanice, pumpe za vodu i dodatnu opremu, kao i usluge širom sveta.

Pregled proizvoda

Sistemi za grejanje autobusa

Grejači na vazduh: Jednostavni i kompaktni

Kod sistema grejača na vazduh, vazduh se greje neposredno pre nego se preusmeri u prostor za putnike autobusa – to je veoma brz i efikasan način grejanja. Grejač na vazduh Air Top grupe Webasto su pogodni za brzo i ekonomično grejanje minibusa i autobusa srednje veličine.

Pregled proizvoda

Grejači na vodu: Dvostruko ekonomičniji

Sistem za vodu Thermo zagreva sistem vozila sa rashladnom vodom za grejanje motora i unutrašnjosti autobusa. Zagrejani motor se brže pokreće, troši manje goriva i ispušta manje zagađujućih materija.

Pregled proizvoda

Webasto kompetentnost

Kada prilagođena rešenja za klimatizaciju postavljaju standarde. Rešenje za grejanje i hlađenje iz jednog izvora. To je naša specijalnost.
Otvorite naše video zapise o kompetentnosti putem kanala YouTube.

Nagrada „Best Brand”

Nagrađivana više puta: Grupa Webasto je dobila nagradu „Best Brand” u kategoriji sistema klimatizacije/grejanja za komercijalna vozila po 12. put. Ankete nemačkih magazina „Transaktuell”, „Lastauto omnibus” i „Fernfahrer”, 6/2017.

Kontaktirajte nas

Webasto Thermo & Comfort d.o.o. Cesta v Gorice 34 SI - 1000 Ljubljana Tel.: +386 01 200 87 10 Mail: webasto@webasto.si