Sistemi za grejanje autobusa

Proizvodi grupe Webasto obuhvaćaju grejače na vazduh i na vodu sa različitim funkcijama i kapacitetima grejanja. Pored toga, nudimo i potpune, unapred sklopljene vodne stanice, pumpe za vodu i dodatnu opremu, kao i usluge širom sveta.

Sistemi za grejanje autobusa

Pregled proizvoda

Grejači na vazduh: Jednostavni i kompaktni

Kod sistema grejača na vazduh, vazduh se greje neposredno pre nego se preusmeri u prostor za putnike autobusa – to je veoma brz i efikasan način grejanja. Grejač na vazduh Air Top grupe Webasto su pogodni za brzo i ekonomično grejanje minibusa i autobusa srednje veličine.

Pregled proizvoda
Pregled proizvoda

Grejači na vodu: Dvostruko ekonomičniji

Sistem za vodu Thermo zagreva sistem vozila sa rashladnom vodom za grejanje motora i unutrašnjosti autobusa. Zagrejani motor se brže pokreće, troši manje goriva i ispušta manje zagađujućih materija.

Pregled proizvoda

Webasto kompetentnost

Kada prilagođena rešenja za klimatizaciju postavljaju standarde. Rešenje za grejanje i hlađenje iz jednog izvora. To je naša specijalnost.
Otvorite naše video zapise o kompetentnosti putem kanala YouTube.

Više o kompetentnosti naših proizvoda (YouTube)

Nagrada „Best Brand”

Nagrađivana više puta: Grupa Webasto je dobila nagradu „Best Brand” u kategoriji sistema klimatizacije/grejanja za komercijalna vozila po 12. put. Ankete nemačkih magazina „Transaktuell”, „Lastauto omnibus” i „Fernfahrer”, 6/2017.

Preuzimanja

Kontaktirajte nas

Predstavništvo Webasto za Srbiju
Ivankovačka 8
11120 Beograd

Tel. 011 / 4056 659
E-pošta: info@webasto.co.rs