WEBASTO - Feel the Drive

Rešenja za grejanje za sve namene

Kao vodeća kompanija na svetskom tržištu, grupa Webasto razvija i proizvodi dve vrste sistema grejanja – sisteme grejanja na vazduh i na vodu za širok raspon primena i kapaciteta grejanja. Oba sistema omogućavaju postizanje ugodnog radnog okruženja čak i kod ekstremnih spoljašnjih temperatura te uz smanjenje vremena rada motora u mirovanju.

Pregled proizvoda

Rešenja za grejanje za sve namene

Prilagodljivi grejači na vazduh

Grejači na vazduh rade nezavisno od motora i greju vozačku kabinu i teretni prostor bez rada motora. Kompaktni dizajn omogućava prilagodljivu i jednostavnu ugradnju.

Pregled proizvoda

Efikasni grejači na vodu

Grejači na vodu zagrevaju vozačku kabinu i motor na optimalne radne temperature pre pokretanja motora. I održavaju odgovarajuću temperaturu tokom duljih pauza ili vremena čekanja.

Pregled proizvoda

Webasto kompetentnost

Kada prilagođena rešenja za klimatizaciju postavljaju standarde. Rešenje za grejanje i hlađenje iz jednog izvora. To je naša specijalnost.
Otvorite naše video zapise o kompetentnosti putem kanala YouTube.

Nagrada „Best Brand”

Nagrađivana više puta: Grupa Webasto je dobila nagradu „Best Brand” u kategoriji sistema klimatizacije/grejanja za komercijalna vozila po 12. put. Ankete nemačkih magazina „Transaktuell”, „Lastauto omnibus” i „Fernfahrer”, 6/2017.

Kontaktirajte nas

Webasto Thermo & Comfort d.o.o. Cesta v Gorice 34 SI - 1000 Ljubljana Tel.: +386 01 200 87 10 Mail: webasto@webasto.si