WEBASTO - Feel the Drive

Optimalni uslovi u svako doba godine.

Transportna vozila se svakodnevno koriste za bezbedan prevoz robe i ljudi na njihove destinacije bez obzira na vremenske uslove. Da bi u tome uspevali, vozači moraju da se pouzdaju u tehnologiju ugrađenu u svoja vozila. To se posebno pokazuje tačnim kada su u pitanju klimatizacijski i rashladni sistemi jer oni osiguravaju udobnost i bezbednost. Grupa Webasto nudi velik asortiman visoko efikasnih sistema za potrebe posebnog prevoza. Bilo da se radi o svežim namirnicama, lekovima osetljivim na temperaturu ili ugodnoj temperaturi vozačke kabine, imamo posebno prilagođena rešenja za sve vrste vozila i za sve namene.

Pregled proizvoda

Optimalni uslovi u svako doba godine.

Idealne radne temperature

Klimatizacijski sistemi grupe Webasto efikasno i neprekidno obezbeđuju ugodno radno okruženje. Klima-uređaji koji se ugrađuju na krov i integrisani klimatizacijski sistemi mogu brzo i lako da se ugrade.

Svežina u teretnom prostoru

Efikasna i pouzdana: Prilagođena rešenja za rashlađivanje grupe Webasto omogućavaju prevoz na odgovarajućoj temperaturi.

Idealni uslovi za lekove

Sistemi za grejanje i hlađenje grupe Webasto za prevoz farmaceutskih proizvoda omogućavaju stabilno klimatsko okruženje u teretnom prostoru. Tako se vaši lekovi uvek prevoze na bezbedan način.

Nagrada „Best Brand”

Nagrađivana više puta: Grupa Webasto je dobila nagradu „Best Brand” u kategoriji sistema klimatizacije/grejanja za komercijalna vozilapo 12. put. Ankete nemačkih magazina „Transaktuell”, „Lastauto omnibus” i „Fernfahrer”, 6/2017.

Usluge od 360° grupe Webasto

Nudimo usluge koje dodaju vrednost našim klijentima. Usluga koja sjedinjuje sve stručnjake naše grupe za svako pojedino rešenje.

Kontaktirajte nas

Webasto Thermo & Comfort d.o.o.
Cesta v Gorice 34
1000 Ljubljana

Tel. +386 / 01 200 87 10
E-pošta: 

webasto@webasto.si