WEBASTO - Feel the Drive

Integrisana rešenja za plovila

Integrisana rešenja za plovila

Visoka efikasnost u svim uslovima

Moreplovci ne vole ograničenja. Zbog toga je grupa Webasto razvila rešenja za produljenje sezone plovidbe. Većina klimatizacijskih sistema ima funkciju inverzije kola koja omogućava da se sistem za hlađenje koristi i za grejanje.

Pametno grejanje i klimatizacija

Ovaj integrisani sistem koristi iste cevi za vodu, ventilatorske razmenjivače toplote, cevi za vazduh i module kabine za upravljanje grejanjem i klimatizacijom. Glavnim sistemom se jednostavno upravlja regulatorom i svaka kabina ima svoj regulator za podešavanje temperature i brzine ventilatora.

Sistem BlueComfort Premium nudi dve opcije integrisanja: osnovnu i luksuznu verziju.

Pregled proizvoda

Inovacija koju možete da dodirnete

Nova generacija upravljačkih elemenata.
Nova upravljačka jedinica sa ekranom MyTouch je standardna za sve serije klima-uređaja BlueCool. Intuitivno upravljanje zahvaljujući jednostavnim simbolima i pregledno organizovanom meniju na deset jezika.

Kompatibilno sa pokrivnim pločama Vimar Eikon, Eikon Evo i drugima.

Prednosti za vas

  • Integracija jedinice za hlađenje i dizelskog grejača za vodu u jedan sistem Udobnost kao kod kuće u svim vremenskim uslovima Modularni koncept omogućava višestruke konfiguracije Puni raspon rešenja za brodove svih veličina Kombinacije sistema dostupne od kapaciteta hlađenja od 12 000 do 572 000 BTU/h i kapaciteta grejanja od 3,5 do 37 kW