WEBASTO - Feel the Drive

Za efikasno radno okruženje

Grejači grupe Webasto stvaraju efikasno radno okruženje čak i kod ekstremnih spoljašnjih temperatura da bi osoblje bilo spremno za rad. Kao vodeća kompanija na svetskom tržištu, grupa Webasto razvija i proizvodi dve vrste parking grejača – sa sistemima grejanja na vazduh i na vodu za širok raspon primena i kapaciteta grejanja.
Oba sistema omogućavaju postizanje ugodnog radnog okruženja i optimalne temperature unutrašnjosti vozila čak i kod ekstremnih spoljnim temperatura. Sistemi smanjuju vreme rada motora u mirovanju.

Pregled proizvoda

Zašto izabrati grejač na vodu?

Hladan motor ne radi efikasno, brže se troši, a njegov vek trajanja je kraći. To za vas podrazumeva veću potrošnju goriva i veće troškove. Najbolje rešenje je ugradnja grejača na vodu grupe Webasto.

Grejač se ugrađuje u rashladni sistem motora i zagreva motor na njegovu radnu temperaturu čak i pre nego se pokrene. Time se garantuje bezbedno pokretanje motora čak i na niskim spoljnim temperaturama. Pored toga, vozačka kabina se zagreva na ugodnu temperaturu. Rad motora tokom odmora koji troši značajne količine goriva više nije potreban.

Grejači na vodu grupe Webasto su dostupni u verzijama izlazne snage od 2,2 do 35 kW.

Pregled proizvoda

Šta je grejač na vazduh?

Ugodna toplota vozačke kabine tokom pauza i noćenja. Kabina koja je ugodno topla čak i pre nego se pokrene motor, jasna vidljivost bez nakupljenog leda i snega – sve to uz jednostavnu ugradnju i rukovanje. Uz grejače na vazduh vaše vozilo je udobnije i efikasnije te na ekonomičan način pripremljeno za zimu!

Grejači na vazduh greju vazduh direktno u grejaču i dovode ga u kabinu. Grejači na vazduh Air Top su izrađeni za brzo i ekonomično zagrevanje vozačke kabine i regulisanje temperatura u teretnom prostoru.

Grupa Webasto proizvodi grejače na vazduh u rasponu izlazne snage od 0,9 do 11 kW.

Pregled proizvoda

Kontaktirajte nas

Webasto Thermo & Comfort d.o.o.
Cesta v Gorice 34
SI- 1000 Ljubljana

Tel. +386 / 01 200 87 10
E-pošta: webasto@webasto.si