Napokon električni!

Povoljni i ekološki prihvatljivi: Novi inovativni eThermo Top Eco parking grejači za naknadnu ugradnju u vozila na pogonska goriva šire u vašem automobilu poznati Webasto osećaj ugodne toplote. Napajaju se električnom energijom i brzo otapaju led na vašem vetrobranskom staklu te lako zagreju motor.

Sve to možete dobiti po povoljnoj početnoj ceni.

Napokon električni!

Visoke performanse i ugodnost!

Sve šta vam treba za rad električnog parking grejača je standardna utičnica od 230 V. Jednostavno uključite kabl za napajanje u utičnicu i sve je spremno. Grejač eThermo Top Eco je dostupan u dve varijante – zavisno od zaštite osigurača vaših električnih instalacija.

Čuvanje akumulatora

Čim se uključi električni parking grejač, automatski se aktivira funkcija impulsnog punjenja akumulatora. Time se kompenzuje utrošak energije potrebne za rad ventilatora. To znači da: rad vašeg parking grejača ne opterećuje akumulator automobila!

Do 40% jeftiniji

Električni parking grejač eThermo Top Eco dosta je jeftiniji od parking grejača na pogonsko gorivo – i to čak do 40%, zavisno od modela vozila.

Koristite ga i u garaži

Parking grejač ne proizvodi izduvne gasove, šta je dobro ne samo za životnu sredinu nego i za vas. Zato svoje vozilo možete zagrejati i u garaži. A dobro zagrejani motor manje zagađuje.

Jednostavno rukovanje

Svojim novim električnim parking grejačem jednostavno rukujete pomoću dobro poznatih upravljačkih jedinica grupe Webasto ili pomoću merača vremena na utičnici.

ThermoCall – mobilan

Aktivirajte parking grejač bilo kada i bilo gdje: Uz aplikaciju ThermoCall ste potpuno nezavisni.

MultiControl – svestran

Ponedeljkom odlazite na posao rano, a utorkom kasnije? Merač vremena jedinice MultiControl sprema do tri unapred postavljena vremena za dane u nedelji.

Telestart T100 HTM – pametan

Postavite željenu temperaturu automobila na vreme kada se želite odvesti – za to će se pobrinuti Telestart T100 HTM.

Telestart T91 – najmanji

Telestart T91 je najmanji bežični daljinski upravljač na svetu za parking grejače – a ima i impresivan raspon rada do 1000 metara.

Kako funkcioniše?

1. Utičnica za struju od 230 V.
2. Cirkulaciona pumpa prenosi rashladnu tečnost kroz parking grejač, grejač vozila, motor pa nazad.
3. Rashladna tečnost se zagreva u parking grejaču.
4. Rashladna tečnost prenosi toplotu na vazduh u izmenjivaču toplote vozila.
5. Zagrejani vazduh širi se unutrašnjošću automobila pomoću ventilatora.
6. Rashladna tečnost se prenosi na motor pa i njega zagreva.

7. Funkcija impulsnog punjenja akumulatora vozila tokom grejanja,

Jasna vidljivost za nekoliko trenutaka

Čak i usled zime možete da se odvedete svojim automobilom uz jasan pogled kroz vetrobransko staklo – i to bez potrošene kapi goriva. Električni grejač zagreva vazduh koji se prenosi ventilatorom na vetrobransko staklo.

2-u-1 grejač

Parking grejač istovremeno zagreva unutrašnjost i motor vozila. Cirkulaciona pumpa ravnomerno zagreva motor, a ventilator duva topli vazduh u unutrašnjost automobila i na vetrobransko staklo koje se brzo odmrzava.